Foto's tijdrit!

Foto's van de tijdrit zijn te vinden via deze link: 

Lees Meer
  411 Hits

Uitslag tijdrit!

Lees Meer
  415 Hits

Daguitstap 3 september 2022

Het stramien van de dag ziet er als volgt uit. We verzamelen aan de nieuwe sporthal van Langemark, dus niet aan het lokaal, om 7 uur met onze piekfijn in orde zijnde fiets en alles wat nodig is om de dag door te maken zijnde gevulde bidons, helm, gellekes,.... Neem zeker ook een klein rugzakje mee met uw fietsschoenen erin en draag voor de heenreis en de maaltijd een paar gewone schoenen. Daar staat een bus te wachten die ons naar de startplaats zal brengen. De fietsen worden op een vrachtwagen geladen en tevens naar de startplaats gebracht. Aangekomen op de startplaats wacht ons een tasje koffie en enkele koffiekoeken om aangesterkt aan het eerste deel van de tocht te beginnen. We gaan omstreeks 9.30u vertrekken in de buurt van Atrecht met in ons kielzog een volgwagen waar we alle overtollig materiaal in kwijt kunnen. We doorkruisen een oud slagveld met daarin een nijdig hellinkje om dan rond de middag toe te komen na ongeveer 53 km op de plaats waar we het middagmaal gaan nuttigen. Voor degenen die enkele jaren geleden mee waren zal het een blij weerzien worden. Na het middagmaal gaan we verder richting de wat meer bekende streken. Na nog een stop na 30 km trekken we Langemarkwaarts waar we iets voor 18 uur zullen toekomen. We kunnen dit aanbieden aan de zeer democratische prijs van 35 euro per persoon middagmaal inbegrepen. Later deze week volgt nog een mail met daarin een link waarin je voor het middagmaal een keuze kunt maken alsook met het rekeningnummer om je inschrijving volledig te maken. Hopelijk kunnen we rekenen op de weergoden en een talrijke opkomst. 

Lees Meer
  563 Hits

Spierpijn en wat nu?

WAAROM KRIJG JE PIJN NA EEN TRAINING EN WAT JE ERAAN KUNT DOEN?
Iedereen kent het wel, de lang uitgestelde klus in de tuin, een lange fietstocht of je hebt besloten om een stevige leg-day workout te doen... en de volgende dag en zeker de dag nadien is het leven een ware hel.
Gefeliciteerd, je hebt een spierkater, ook wel gekend als verlate spierpijn of, in technische termen, Delayed Onset Muscle Soreness (DOMS).
WAT IS NU DELAYED ONSET MUSCLE SORENESS OF DOMS JUIST?
Doms is een specifieke spierpijn en -stijfheid die optreedt NA een zware fysieke inspanning. Het is dus een verlate spierpijn die ook wel eens spierkater genoemd wordt.
Een spierkater is wellicht voor iedereen herkenbaar: de bewegingen zijn beperkt en pijnlijk vooral in de spieren die arbeid verricht hebben. Soms kan je ook koorts maken en ervaar je grieperige symptomen.
Het is zeker geen pretje maar dit is compleet normaal en geen reden tot bezorgdheid.
Evenwel, als je tijdens het sporten al spierpijn of stijfheid ervaart, dan kan dit wel wijzen op een blessure of het begin ervan.
Train daarom altijd met gezond verstand en laat je begeleiden door professionele coaches.
WAT VEROORZAAKT NU VERLATE SPIERPIJN?
Wanneer we onze spieren zwaarder belasten dan dat ze gewend zijn, ontstaan er microscopisch kleine scheurtjes in onze spieren.
In tegenstelling tot wat men oorspronkelijk dacht, zijn het niet deze spierscheurtjes, het opgebouwd melkzuur of afvalstoffen die de pijn veroorzaken maar wel het herstelproces dat op gang gebracht wordt.
Na de inspanning, sturen je beschadigde spieren ontstekingssignalen naar je lichaam om het wederopbouwproces op gang te brengen.
Macrofagen worden naar je spieren gestuurd om het beschadigde weefsel op te ruimen, zodat je spieren weer kunnen opbouwen.
Deze initiële ontstekingsreactie stuurt ook vocht naar je spieren, waardoor ze opzwellen wat ook zorgt voor extra spanning en pijn.
Een andere stof, bradykinine genaamd, wordt ook naar je spieren gestuurd om te helpen bij het herstel.
Bradykinine veroorzaakt een toename van de zenuwgroeifactor en dit maakt je zenuwuiteinden gevoeliger waardoor je meer pijn ervaart.
Hoe DOMS te behandelen?
DOMS kan pijnlijk zijn, maar het is tijdelijk; de pijn en stijfheid zullen 24-72 uur na de training pieken om daarna over een zelfde tijdspanne vanzelf te verdwijnen.
In sommige gevallen kan het iets langer dan een week duren voordat deze volledig is verdwenen maar het is geen blijvend trauma.
Evenwel, plezant is iets anders en we geven hieronder enkele goede behandelingsmethoden mee die je zelf kan uitproberen.
Cryotherapie
De wetenschap is er nog niet helemaal uit dat cryotherapie oftewel koudetherapie DOMS kan verminderen.
Maar er zijn toch vele atleten en professionele sportploegen die cryotherapie systematisch toepassen om spierpijn en ontstekingen te behandelen dus het loont zeker de moeite om het zelfs een te proberen.
Een beproefde manier is het nemen van ijsbaden of koude douches. Een gemakkelijkere manier is het leggen van cold packs. Dit is veel toegankelijker maar je kan het alleen maar lokaal toepassen terwijl een bad of douche meerdere en/of grotere spiergroepen in één keer aanpakt.
Magnesium
Magnesium helpt de verkrampte spieren, bloedvaten en zenuwen te ontspannen, en geeft energie aan het lichaam.
Het helpt uitstekend bij het herstel van de spieren na het sporten.
Studies tonen ook aan dat magnesium een belangrijk positief effect heeft op je gemoed.
Het helpt om beter te slapen en is fantastisch om je lichaam en geest te ontspannen na een zware inspanning.
Massage
Massage is een prachtige manier om spier- en gewrichtspijnen aan te pakken.
Foam rollen en triggerpointmassage zijn ook aan de orde om je spieren te laten herstellen.
Water drinken
Voldoende water drinken is zeker bij DOMS aangeraden. Het herstelproces vraagt veel vocht om afvalstoffen af te voeren en bouwstoffen aan te brengen.
Voeding
Herstel kost energie en deze haal je uit lichtverteerbare voeding met voldoende protëine.
Cafeïne
Misschien een verrassing voor velen maar het wetenschappelijk bewezen dat cafeïne zenuwprikkels onderdrukt waardoor je vermoeidheid en pijn minder sterk voelt. Men vermoedt ook dat cafeïne de aanmaak van glycogeen in de spieren tijdens de recuperatiefase zou stimuleren.
Blijf evenwel weg van energiedrankjes en geniet van een zelfgebrouwen kopje koffie of maak een iced tea met onze Good Spirits cold brew coffee.
Overdrijf zeker niet, 1 à 2 kopjes koffie per dag is voldoende.
Beweging
Het mag contradictorisch klinken maar bewegen helpt effectief als je DOMS hebt zolang het maar licht houdt: korte wandeling, wat fietsen, zwemmen, een licht yoga sessie zonder al te diep te stretchen zijn ideaal.
Goede nachtrust
Spieren herstellen als het lichaam in rust is, vooral tijdens de slaap. Zorg daarom voor een optimale nachtrust, in ons gamma 'Goed Slapen' vindt een ruim aanbod van interessante items die je hierbij kunnen helpen.
Tijd
Hoe pijnlijk op het moment ook, een spierkater is tijdelijk. Geef het tijd en de pijn verdwijnt.
Wat achterblijft zijn spieren die weer een beetje sterker zijn geworden.
KUN JE TRAINEN MET DOMS?
Ja, dat kan, een goede recovery training kan zeker helpen om de pijn te verlichten en of om sneller te verwijderen.

Neem nu zeker de tijd om op te warmen en doe dan wat lichte cardio, yoga of probeer ook wat foamrollen of triggerpoint massage om pijnlijke spieren wat te helpen ontspannen. 

Lees Meer
  752 Hits

Congérit 2022

Op onze nationale feestdag 21 juli gaat de congérit terug door! Open voor iedereen, dus ook niet leden. Men zegge het voort. Er zijn twee afstanden voorzien. Een rit van 107km rond Kortrijk aan een gemiddelde van ongeveer 28km/u en een rit van 148km aan een gemiddelde van ongeveer 30/31km/u richting vlaamse ardennen met Kluisberg en Côte de Trieu. Beide ritten stoppen in Bellegem bij Omer om er ene te drinken. Vertrek aan ons lokaal 'de Caracas' Boezingestraat 115 Langemark om 07.30uur. Voorzie voldoende drank en proviand voor onderweg want er gaat geen volgwagen mee. We kunnen onderweg wel eens stoppen aan een bakkerij/winkel om iets te kopen.

Alle ritten zijn te raadplegen op https://jongerdanjedenkt.be/kalender.

Lees Meer
  913 Hits

Paterrit

Traditioneel werd er op paasmaandag naar de paters gefietst.  Door corona bij de monniken konden we de mis niet bijwonen, maar op het terras van 'in de Vrede' werden er wel trappisten soldaat gemaakt. 

Lees Meer
  1096 Hits

Onze dames zijn seizoen 2022 gestart

 Gisteren schoten onze Dames seizoen 2022 af.  Twintig dames trokken voor het eerst dit seizoen de weg op en nadien volgde een welverdiende "après" in ons lokaal.  We wensen hen een mooi en sportief jaar toe.

Lees Meer
  1097 Hits

JDJD in de krant

Uit het wekelijks nieuws

Lees Meer
  973 Hits

Seizoen 2022 op gang geschoten

Zondag werd traditioneel het seizoen 2022 op gang geschoten met een lekker ontbijt in ons lokaal 'De Caracas' gevolgd door een fietswijding, rit in groep en picontraktaat.  Op naar nu zondag voor de eerste rit per groep.

Lees Meer
  4078 Hits

Start nieuw seizoen en kledijperikelen!

Hallo Beste Leden

Verleden week werden de nieuwe tenuen onder grote belangstelling voorgesteld en werden de reeds bestelde pakketten uitgedeeld. Ondertussen hebben verschillende leden al een testritje gewaagd en zich ervan vergewist dat de kwaliteit dik in orde is.
Voor sommigen is het echter niet gelukt om aanwezig te zijn om hun pakket af te halen. Echter niet getreurd. Voor hen staat onze kledijverantwoordelijke Jurgen paraat om in onderling overleg de nog te leveren pakketten bij de rechtmatige eigenaar te krijgen. Jurgen is te bereiken op 0495/517704 of via email op jurgen@degro.be. Voor degenen die nog extra's willen bijbestellen wordt de kans geboden dit te doen tot en met dit weekend bij Jurgen via bovenstaande contactgegevens. Het is te zeggen, tijd tot 21 februari want dat is de deadline en dan worden alle bestellingen doorgegeven aan de leverancier. Prijzen en soorten staan in de bestelbon in bijlage alsook de maattabel. Er wordt verwacht dat het verschuldigde bedrag zo snel als mogelijk wordt overgeschreven op BE60 6528 3944 6570 met vermelding van uw naam en 'bestelling kledij'.

Ondertussen nadert de start van het seizoen met rasse schreden en zoals gezegd door onze voorzitter, maar intussen al een kleine traditie, wordt er gestart met een ontbijt op zondag 6 maart om 08.30u.Om een beetje een zicht te hebben hoeveel pistoleekes we bij Mario van Cocerulle moeten bestellen vragen wij om via deze link: https://forms.gle/yJrmj9FUaKMWmgvP6 uw aanwezigheid te bevestigen. Na het ontbijt wordt er een fietswijding voorzien door diaken Frank Allewaert gevolgd door een korte rit van ongeveer 30 kilometer die langs het gros van onze sponsors passeert. Nadien gaan we op de foto bij de 'Draak van Marc' en trakeert de club alle leden op een picon gevolgd door een 'tegenzet' van Marc, onze lokaalhouder. Waarvoor dank!

We hopen jullie in grote getale te verwelkomen en kijken uit naar een sportief seizoen 2022

Met vriendelijke groeten

Het bestuur 

Lees Meer
  1102 Hits

Nieuwe clubkledij voorgesteld!

 Onder grote belangstelling van leden en sponsors is de nieuwe clubkledij voorgesteld gisteren in ons clublokaal.  De voorzitter sprak een woordje van dank uit aan al onze gewaardeerde sponsors voor twee modellen de nieuwe kledij showden.  Ondertussen genoten alle aanwezigen van een hapje en een drankje aangeboden door de club.  Tenslotte kregen de leden al hun reeds bestelde kledij mee naar huis.  Wederom een geslaagde avond.

Lees Meer
  1239 Hits

Welkom op onze site!!

Hallo beste fietsliefhebber

Alvast bedankt voor uw interesse en van harte welkom bij onze koninklijke wielertoeristenclub 'Jonger Dan Je Denkt' Langemark.Kijk gerust eens rond op onze site voor alle informatie.De verschillende groepen met hun richtsnelheden worden onderaan uit de doeken gedaan en je kan de ritten en de juiste starturen bekijken op onze kalender hier op de site.Op zondag kunnen zowel dames als heren aansluiten bij de groepen.Op woensdag is het dan exclusief voor de dames.De dames starten wel pas vanaf 30 maart, dus elke woensdagavond om 18u45.

We werken met het 'Kom-En-Probeer-Principe'.Iedereen mag twee keer belangeloos meerijden om eens de sfeer op te snuiven tijdens en na de rit en te kijken of het iets voor jou is.Is dit het geval, dan is het vervolgens de bedoeling dat je je aansluit bij onze club.Alle inlichtingen daarvoor bij onze voorzitter en secretaris op zondag na de rit of via mail.

Overtuigd, heb je een koersfiets en wil je het een keer proberen, nogmaals van harte welkom! Gelieve wel dan eerst een seintje te geven via mail op info@jongerdanjedenkt.be zodoende zijn we op de hoogte van jouw komst en kunnen we je met open armen ontvangen.

Tot op één van onze zondagse ritten vanaf 13 maart of voor de dames vanaf 30 maart.Start aan ons lokaal 'De Sportman' naast feestzaal Caracas langs de Boezingestraat 151 te Langemark.

Het bestuur van JDJD 

Lees Meer
  2034 Hits

Op 11 februari om 19.30u voorstelling nieuwe kledij in ons Lokaal "De Caracas"

Beste Leden en Toekomstige Leden

Het nieuwe seizoen 2022 staat alweer voor de deur. Dit jaar vliegen we er in met nieuwe tenues van Vermarc. Daar zijn wij als club zeer fier op en we zouden deze nieuwe tenues graag aan u voorstellen op vrijdag 11 februari om 19.30u. Deze voorstelling vindt plaats in ons clublokaal 'Feestzaal Caracas' langs de Boezingestraat te Langemark.

Zoals jullie wel weten koppelen we graag het nuttige aan het aangename. Naast de nieuwe kledij worden alle sponsoren kort voorgesteld en intussen kunt u genieten van een hapje en een drankje. Als lid ontvangt u op deze avond twee bonnetjes van de club om vrij te consumeren.

Let wel: dit is een covid safe event onder de richtlijnen van de horeca.  Zijnde: Covid Safe Ticket, 6 personen per tafel, mondmasker bij verplaatsingen,...

Met vriendelijke groeten en hopelijk tot dan

Het bestuur van 'Jonger Dan Je Denkt'

P.S: Enkele belangrijke data:

- Inschrijving seizoen 2022 en pasmoment kledij en afhalen van nieuwe kledij: 11 februari na voorstelling nieuwe kledij

- Start seizoen met ontbijt en fietswijding: 6 maart om 08.30u

- Start seizoen Dames: woensdag 30 maart om 18.45u

- Paterrit: Paasmaandag 18 april

- Congérit: 21 juli

- Daguitstap: 3 septemberLees Meer
  2123 Hits

'Toontjes' toertocht te Sint-Juliaan op 30 januari.

Een aanrader om het seizoen te starten!! 


Lees Meer
  3549 Hits

Beste Wensen voor 2022!

Hallo Beste Leden

Het bestuur van WTC Jonger Dan Je Denkt wenst aan al haar leden, familieleden en vriendenkring fijne feestdagen en het allerbeste toe voor het het komende Nieuwe Jaar 2022!

Een jaar met veel vriendschap en vooral een goede gezondheid.

Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat we het komende nieuwe jaar elkaar weer normaal kunnen ontmoeten en begroeten om samen te genieten van onze geliefde sport, het fietsen.

Ondanks dat het afgelopen jaar toch veel ritten in het voorjaar niet konden doorgaan voorziet Jonger Dan Je Denkt voor 2022 toch heel wat activiteiten.

Noteer alvast in jullie spiksplinternieuwe agenda volgende data:

- Voorstelling nieuwe clubkledij: 11 februari 2022

- Start seizoen 2022 met fietswijding: 6 maart 2022

- Congérit: 21 juli 2022

- Daguitstap: 3 september 2022

- Souper

Met vriendelijke groeten en tot volgend jaar!

Vanwege het Bestuur 

Lees Meer
  6739 Hits

'Den Souper van JDJD'

Hallo Beste Leden

Verleden week zondag reden we onze allerlaatste rit van het seizoen 2021 gevolgd door een traktaat van onze lokaalhouder Marc en van onze club. Waarvoor onze welgemeende dank en appreciatie.

Het seizoen zit er echter nog niet helemaal op. Op zaterdag 6 november vanaf 19 uur zijn jullie allen uitgenodigd op 'Den Souper van JDJD' in ons lokaal 'Feestzaal Caracas'.

Het stramien blijft hetzelfde zoals op onze laatste souper die ook weeral van 2019 stamt. Er wordt wederom geopteerd voor een walking dinner waar iedereen vrij kan rondlopen en zo kan genieten van de gerechten en het gezelschap. We bieden uiteraard ook de mogelijkheid aan om te zitten.
We starten met een aperitief vergezeld van verfijnde hapjes. Gevolgd door een exquis koud en warm buffet à volonté van vlees en vis geflankeerd door de gepaste wijnen en dranken. Afsluiten doen we met een dessertbuffet en koffie.

Traditioneel worden vervolgens de aanwezige leden die reeds een decenium of meerdere decenia achtereenvolgens lid zijn van onze club in de bloemetjes gezet. We vergeten uiteraard ook degenen niet die aan deze voorwaarden voldeden in 2020. Ook worden onze aanwezige jubelarissen van de zeer gesmaakte coronachallenge eindelijk op passende manier gehuldigd.

Na dit alles gaan we tot de vroege uurtjes onze beentjes losgooien op de dansvloer onder leiding van dj Henk. Drank is inbegrepen tot 2 uur. Nadien dient betaald te worden.

Voor onze leden die verleden jaar hun lidgeld hebben betaald is dit volledig gratis. Partners en sympatisanten kunnen uiteraard ook deelnemen aan dit alles voor de prijs van 60 euro per persoon alles inbegrepen. Inschrijven kan via volgende link: https://forms.gle/Rs1HNbKKJEhoDg9b6 of telefonisch bij onze voorzitter Koen op 0475 48 88 82. Na storting van het verschuldigde bedrag op rekeningnummer BE60 6528 3944 6570 met vermelding van 'souper jdjd' en uw naam is de inschrijving definitief voor uw partner of sympatisanten.

Met sportieve groeten
Het bestuurP.S.: elke zondagmorgen, als het weer het toelaat, wordt er verzameld aan het lokaal om in groep een rit te rijden. Om 08.30 uur voor de A+ en om 9 uur voor de A en de B+. 

Lees Meer
  3421 Hits

Slotrit seizoen 2020-2021

 Hallo beste leden

De laatste reguliere rit van het seizoen is jammerlijk wat in het water gevallen verleden week zondag. Velen hebben er dan ook van geprofiteerd om zich reeds voor volgend jaar in te schrijven, maar ook om zich in een nieuw pak van Vermarc te hijsen tijdens het pasmoment.

Maar geen nood, nu zondag volgt de laatste gezamenlijke rit in mooi weer volgens de laatste voorspellingen. Tevens is er ook nog de mogelijkheid om de kleren te passen en in te schrijven.

Het programma voor zondag ziet er als volgt uit:

- 08.00u - 09.30u: inschrijving en pasmoment dames en heren

- 09.30u: start van de gezamenlijke slotrit van 38.8km langs veelal grote banen aan +-25km/hr https://jongerdanjedenkt.be/kalender/160-slotrit-seizoen-2021?date=2021-10-10-09-30

- +-11.00u: aankomst aan het lokaal gevolgd door een traktaat van de club en ook van Marc onze lokaalhouder gevolgd door gezellig samenzijn en wat versnaperingen

- +-11.00u tot 12.00u: inschrijving en pasmoment dames en heren

Alle details voor de inschrijving en de nieuwe kleren staan in onze vorige mail van gisteren 5 oktober.

De souper is voorzien op zaterdag 6 november. Verdere info volgt nog.

Alvast tot zondag.

Lees Meer
  3138 Hits

nieuwe clubkledij 2022 en inschrijving

Bestandsnaam: inschrijvingsformulier-seizoen-20223731
Bestandsgrootte 102 kb
Download Bestand

Beste leden

Door de corona crisis werd vorig jaar beslist om de vervanging van de clubkledij met een jaartje uit te stellen.

Het seizoen 2022 zal dus ingezet worden met nieuwe wielerkledij.

Dit keer werd gekozen om samen te werken met Vermarc.

Volgende pasmomenten worden voorzien:

ØZaterdag 2 oktober van 9 uur tot 12 uur

ØZondag 3 oktober van 9 uur tot 12 uur

Deze vinden plaats in het clublokaal.

Nieuwe leden zijn van harte welkom: breng dus zeker familie, vrienden of kennissen mee!

Er is keuze tussen volgende twee basispakketten die we dankzij onze sponsors kunnen aanbieden aan een zeer gunstige prijs.

Basispakket A

Omvat:

Korte broek met of zonder bretellen

Trui korte mouwen

Trui lange mouwen

Trui lange mouwen windtex

Prijs: € 190,00

Basispakket B

Omvat:

Korte broek met of zonder bretellen

Trui korte mouwen

Trui lange mouwen

Trui zonder mouwen windtex

Prijs: € 180,00

In bijlage de bestelbon.

Gelieve deze zorgvuldig in te vullen.

Extra kledij kan ook via deze bon besteld worden.

De betaling van de kledij kan gebeuren in het clublokaal tijdens het pasmoment, bij voorkeur met bankkaart.

Binnenkort zal het mogelijk zijn om via de website kledij te bestellen. We verwittigen jullie van zodra de webshop online staat.

Via gereden ritten kan een deel van de aankoopprijs van de kledij terug verdiend worden, en dit als volgt:

ØVanaf 10 ritten: terugbetaling van € 10,00

ØVanaf 11de rit: terugbetaling van € 1,00 per rit, zonder beperking van bedrag

Vb. iemand die 16 ritten gereden heeft, krijgt € 16,00.

Belangrijke voorwaarde is dat de nieuwe clubkledij gedragen wordt, zowel trui als broek.

Nieuw: de bestelling van de clubkledij is pas definitief na betaling van de clubkledij en na inschrijving voor het nieuwe clubseizoen.

Tijdens het pasmoment kan er ingeschreven worden voor het seizoen 2022.

Gelieve daartoe bijgevoegd formulier in te vullen en af te geven.

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 80,00 en kan ook met de bankkaart betaald worden.

In het seizoen 2022 zal opnieuw een clubkampioenschap plaatsvinden via de gekende puntentelling en voorzien we ook tal van activiteiten.

Verdere info hierover volgt kort voor de start van het nieuwe seizoen.

Noteer alvast volgende data:

ØLaatste rit: zondag 10 oktober

ØSouper: zaterdag 6 november

PS: de voorraad van onze huidige wielerkledij kan tijdens de pasmomenten gratis worden afgehaald door de clubleden.

Met sportieve groeten

Namens het bestuur


Lees Meer
  4537 Hits

De dames hebben seizoen 2021 in stijl afgesloten

Gisteren hebben de dames hun seizoen afgesloten met een traditionele lap (van we geven er een lap op ;-) ). Naar het schijnt was het de moeite waard en zijn de oogsjes vandaag wat kleiner dan anders. 

Lees Meer
  4041 Hits

Praktische info voor de weekendgangers!!

Hallo beste weekendgangers

Nog wat laatste info en praktische punten. Het weer ziet er alvast heel wat zomers uit dan tot we nu toe gehad hebben. Ze spreken zelfs over 25°C op zaterdag. Gelieve rekening te houden met onderstaande punten om een goeie organisatie van ons weekend mogelijk te maken:

Bagage af te geven, voor degenen die niet zelf rijden met de wagen, aan de Caracas op donderdag 2 september om 20 uur.Voor degenen die op dit tijdstip niet aanwezig kunnen zijn is er de mogelijkheid om vooraf, en op eigen risico, uw van uw naam voorziene bagage onder de luifel aldaar te plaatsen. Deze wordt meegenomen met de camion van de voorzitter. Vergeet naast uw cluboutfit, fietsschoenen en helm jullie zwemkledij niet in te pakken, want er wacht een zwembad op jullie!

Het vertrek op vrijdag 3 september voor een rustige rit van 85 km tot aan Hove ter Hille is voorzien aan het lokaal om 15 uur. Dit aan B+ tempo. Zelf voorzien in drank en eten voor onderweg. Na 65 km kan afgedraaid worden naar Hove ter Hille (passage over de gezellige markt te Stalhille). https://www.routeyou.com/nl-be/route/view/9606445/racefietsroute/rit-weekend-3-september

Aankomst voor de niet-fietsers vanaf 18 uur in Hove ter Hille (Adres: Expressweg N377 nummer 6, 8490 Jabbeke) en daarna kamerverdeling en installatie.

Bedden zijn opgemaakt, maar je moet zelf voor handdoeken zorgen.

's Avonds gezellig samenzijn met braadworsten op de barbecue.

Op zaterdag is een groepsrit voorzien van 110 of 140 km in clubkledij. Vertrek na het ontbijt via Knokke en Sluis (koffiestop aldaar) richting Maldegem. Daar wordt het middagmaal in de vorm van een belegd broodje genuttigd met een toetje achteraf. Hier splitst de groep zich. Beiden hebben nog een tussenstop op hun respectievelijke parcoursen. https://www.routeyou.com/nl-be/route/view/9400023/alle-routes/weekend-tour-110-km en https://www.routeyou.com/nl-be/route/view/9394531/alle-routes/weekend-grote-tour-vanaf-maldegem

's Avonds is er een uitgebreide maaltijd voorzien. Die wordt verzorgd door traiteur Watteyne uit Brugge. Daarna gaat onze DJ over tot de opening van de 'Camping Kitsch the JDJD edition'.Vergeet jullie outfit niet!!

Op zondagvoormiddag staat een volksspelenconcours op het programma na het ontruimen van de kamers.

Als middagmaal is er een slaatje voorzien. Keuze uit:

1.Tonijn met patatjes

2.Kip met patatjes

3.Zalm met penne

4.Scampi met spirelli

5.Brie met zoute crunch

Keuze doorgeven voor donderdagavond via: https://forms.gle/2qm7nhkzn6RwwMTu9.Voor de mensen die hun keuze niet doorgeven voorzien we 'Kip met patatjes'.

Bagage en fietsen worden terug meegenomen met de camion van de voorzitter voor wie het wenst en gelost aan het lokaal op zondagnamiddag. Het is wel de bedoeling dat iedereen op eigen houtje zijn transport naar Langemark regelt al is het ook niet verboden om met de fiets huiswaarts te keren en daarna uw bagage te komen ophalen aan de Caracas. https://www.routeyou.com/nl-be/route/view/9638026/racefietsroute/stalhille-langemark-terugweg-fiets-weekend

Vergeet ook jullie inschrijvingsgeld van 125 euro per persoon niet over te schrijven op BE60 6528 3944 6570 met vermelding van 'weekend jdjd' en uw naam. 

Met vriendelijke groeten en we kijken er alvast naar uit om jullie te verwelkomen in Jabbeke.

Het bestuur


Lees Meer
  2161 Hits