Fontgrootte: +

Openingsrit met ontbijt op 3 maart om 08.30u

Intussen loopt het cyclocrossseizoen op zijn laatste beentjes en zijn de koersen op het Iberisch schiereiland en in de Provence al volop terug aan de gang. Remco kon reeds een eerste pluim op zijn hoed steken en Wout kende wat pech, maar desalniettemin nadert de start van seizoen 2024 met rasse schreden.

We starten ons seizoen met traditioneel een ontbijt. Dus zondag 3 maart om 08.30u op post aan het nieuwe lokaal ' Come Back' met een lege maag! . Na het ontbijt om 09.30u wordt er weer een fietswijding voorzien door diaken Frank Allewaert gevolgd door een korte rit van ongeveer 30 kilometer aan een gezapig tempo. Nadien gaan we op de foto en trakteert de club alle leden op een picon gevolgd door een 'tegenzet' van Pascal en Chantal, onze lokaalhouders. Waarvoor dank!

P.S.: Mensen die door omstandigheden nog niet de gelegenheid gehad hebben om hun lidmaatschap te vernieuwen of nieuwe leden, gelieve contact op te nemen met onze secretaris Liesbeth via mail op liesbeth.boterdaele@telenet.be

P.P.S.: Er zijn nog wat vrije lottonummers. Bij elke zaterdagavondtrekking tijdens het seizoen wint het reservenummer 5 bierbons. Jaarinleg is 20 euro. Dit ten voordele van de club. Alle inlichtingen bij Steven Defraeye.

Met sportieve groeten

Namens het bestuur 

 

Reacties

Reacties zijn niet beschikbaar voor gasten. Log alstublieft eerst in om reacties te zien en toe te voegen.