Fontgrootte: +

Inschrijvingen seizoen 2024

Hallo iedereen

Vooreerst wensen we u en uw geliefden een veilig, gezond, sportief en voorspoedig nieuwjaar!

2023 was een jaar met heel wat veranderingen. Zo moesten we spijtig genoeg afscheid nemen van ons vertrouwd clublokaal. Marc Decaestecker gaat op een welverdiend pensioen en er werd geen overnemer gevonden. Daarom werd uitgekeken naar een alternatief, waarbij onze stek 'De Caracas' met café 'De Sportman' wordt opgevolgd door de 'Come Back' op de markt van Langemark. Centraler kunnen we alvast niet zitten. Bedankt alvast Chantal en Pascal om ons met open armen te ontvangen.

Ook heeft onze voormalige voorzitter Koen Dewulf beslist om een stapje opzij te zetten, zodoende wat meer ontspanning te hebben naast zijn drukke carrière. Hij blijft uiteraard fervent fietser bij onze club. Een dikke merci voor uw jarenlange inzet Koen!! De opvolging wordt verzekerd door Melissa Van Acker en Jurgen Vanbelleghem. Een voorzittersduo dus. Zij gaan het twaalfkoppig bestuur voor doorheen het komende werkjaar. Het bestuur is ondertussen tevens versterkt met Elke Cardinael. Welkom Elke!!

Dit brengt ons natuurlijk bij de start van het seizoen 2024. De inschrijvingen voor dit seizoen zijn voorzien in ons nieuw lokaal de Come Back op vrijdag 26 januari om 20 uur. Tevens kan er op dit moment door de nieuwe leden kledij gepast worden, alsook is er de mogelijkheid om iets bij te bestellen indien u dat wenst. Het lidgeld voor het seizoen 2024 bedraagt 90 euro. Hierin zit begrepen: ontbijt en picon na openingsrit, een lekkere tas soep na elke zondagrit, een heerlijke pater tijdens de paterrit, de souper en zoveel meer…

Het seizoen zelf start met de openingsrit op zondag 3 maart met een ontbijt en fietszegening. Dit gevolgd door een gezamenlijke fietsritje van een dertigtal kilometer waarna een receptie volgt om het seizoen te openen die wederom een dertigtal ritten telt.

De overige data met activiteiten worden op het inschrijvingsmoment zorgvuldig uit de doeken gedaan, en zullen in een volgende mail worden bevestigd.

We hopen jullie alvast in grote getale te verwelkomen op de inschrijving op 26 januari om 20 uur in de Come Back.

Met sportieve groeten

Namens het bestuur 

 

Reacties

Reacties zijn niet beschikbaar voor gasten. Log alstublieft eerst in om reacties te zien en toe te voegen.