Fontgrootte: +

Welkom op onze site!!

flyer

Hallo beste fietsliefhebber

Alvast bedankt voor uw interesse en van harte welkom bij onze koninklijke wielertoeristenclub 'Jonger Dan Je Denkt' Langemark.Kijk gerust eens rond op onze site voor alle informatie.De verschillende groepen met hun richtsnelheden worden onderaan uit de doeken gedaan en je kan de ritten en de juiste starturen bekijken op onze kalender hier op de site.Op zondag kunnen zowel dames als heren aansluiten bij de groepen.Op woensdag is het dan exclusief voor de dames.De dames starten wel pas vanaf 30 maart, dus elke woensdagavond om 18u45.

We werken met het 'Kom-En-Probeer-Principe'.Iedereen mag twee keer belangeloos meerijden om eens de sfeer op te snuiven tijdens en na de rit en te kijken of het iets voor jou is.Is dit het geval, dan is het vervolgens de bedoeling dat je je aansluit bij onze club.Alle inlichtingen daarvoor bij onze voorzitter en secretaris op zondag na de rit of via mail.

Overtuigd, heb je een koersfiets en wil je het een keer proberen, nogmaals van harte welkom! Gelieve wel dan eerst een seintje te geven via mail op info@jongerdanjedenkt.be zodoende zijn we op de hoogte van jouw komst en kunnen we je met open armen ontvangen.

Tot op één van onze zondagse ritten vanaf 13 maart of voor de dames vanaf 30 maart.Start aan ons lokaal 'De Sportman' naast feestzaal Caracas langs de Boezingestraat 151 te Langemark.

Het bestuur van JDJD 

 

Reacties

Reacties zijn niet beschikbaar voor gasten. Log alstublieft eerst in om reacties te zien en toe te voegen.