Fontgrootte: +

Vertrektijd B+ vervroegt naar 08.30u en wat praktische mededelingen.

bericht
Hallo Beste Leden

We kregen de vraag van enkele leden om het vertrekuur van de B+ een kwartiertje te vervroegen. De redenen zijn velerlei, maar we veronderstellen dat wat extra vertoeftijd op het terras van Marc de hoofdreden is, naast de wat langere ritten en de soms tegenspartelende wind. Dus bij deze wordt het vertrekuur vervroegd naar 08.30u.

Wist je dat er sinds kort een nieuwe kleine groep elke zondagmorgen in de kleuren van JDJD de baan optrekt. We noemen ze de B++. De groep vertrekt een kwartiertje vroeger dan de B+, dus om 08.15u en doet ongeveer dezelfde rit als de B+, maar rijdt aan een meer gezapig tempo van 22 à 24 km per uur. Aansluiten staat vrij, maar de initiatiefnemers vragen om zeker dit tempo aan te houden om het voor iedereen haalbaar te houden.

Straks volgt nog een mail met meer informatie en de inschrijvingslink voor ons JDJD-weekend die op 3, 4 en 5 september plaatsvindt. Dus de boodschap is, hou jullie mailbox in de gaten en aarzel niet om in te schrijven. De plaatsen zijn beperkt.
Met vriendelijke groeten

Het bestuur 

 

Reacties

Reacties zijn niet beschikbaar voor gasten. Log alstublieft eerst in om reacties te zien en toe te voegen.