Fontgrootte: +

Start nieuw seizoen en kledijperikelen!

Croissant

Hallo Beste Leden

Verleden week werden de nieuwe tenuen onder grote belangstelling voorgesteld en werden de reeds bestelde pakketten uitgedeeld. Ondertussen hebben verschillende leden al een testritje gewaagd en zich ervan vergewist dat de kwaliteit dik in orde is.
Voor sommigen is het echter niet gelukt om aanwezig te zijn om hun pakket af te halen. Echter niet getreurd. Voor hen staat onze kledijverantwoordelijke Jurgen paraat om in onderling overleg de nog te leveren pakketten bij de rechtmatige eigenaar te krijgen. Jurgen is te bereiken op 0495/517704 of via email op jurgen@degro.be. Voor degenen die nog extra's willen bijbestellen wordt de kans geboden dit te doen tot en met dit weekend bij Jurgen via bovenstaande contactgegevens. Het is te zeggen, tijd tot 21 februari want dat is de deadline en dan worden alle bestellingen doorgegeven aan de leverancier. Prijzen en soorten staan in de bestelbon in bijlage alsook de maattabel. Er wordt verwacht dat het verschuldigde bedrag zo snel als mogelijk wordt overgeschreven op BE60 6528 3944 6570 met vermelding van uw naam en 'bestelling kledij'.

Ondertussen nadert de start van het seizoen met rasse schreden en zoals gezegd door onze voorzitter, maar intussen al een kleine traditie, wordt er gestart met een ontbijt op zondag 6 maart om 08.30u.Om een beetje een zicht te hebben hoeveel pistoleekes we bij Mario van Cocerulle moeten bestellen vragen wij om via deze link: https://forms.gle/yJrmj9FUaKMWmgvP6 uw aanwezigheid te bevestigen. Na het ontbijt wordt er een fietswijding voorzien door diaken Frank Allewaert gevolgd door een korte rit van ongeveer 30 kilometer die langs het gros van onze sponsors passeert. Nadien gaan we op de foto bij de 'Draak van Marc' en trakeert de club alle leden op een picon gevolgd door een 'tegenzet' van Marc, onze lokaalhouder. Waarvoor dank!

We hopen jullie in grote getale te verwelkomen en kijken uit naar een sportief seizoen 2022

Met vriendelijke groeten

Het bestuur 

 

Reacties

Reacties zijn niet beschikbaar voor gasten. Log alstublieft eerst in om reacties te zien en toe te voegen.