Fontgrootte: +

Praktische info voor de weekendgangers!!

240024985_264142798869083_3705914155027336427_n

Hallo beste weekendgangers

Nog wat laatste info en praktische punten. Het weer ziet er alvast heel wat zomers uit dan tot we nu toe gehad hebben. Ze spreken zelfs over 25°C op zaterdag. Gelieve rekening te houden met onderstaande punten om een goeie organisatie van ons weekend mogelijk te maken:

Bagage af te geven, voor degenen die niet zelf rijden met de wagen, aan de Caracas op donderdag 2 september om 20 uur.Voor degenen die op dit tijdstip niet aanwezig kunnen zijn is er de mogelijkheid om vooraf, en op eigen risico, uw van uw naam voorziene bagage onder de luifel aldaar te plaatsen. Deze wordt meegenomen met de camion van de voorzitter. Vergeet naast uw cluboutfit, fietsschoenen en helm jullie zwemkledij niet in te pakken, want er wacht een zwembad op jullie!

Het vertrek op vrijdag 3 september voor een rustige rit van 85 km tot aan Hove ter Hille is voorzien aan het lokaal om 15 uur. Dit aan B+ tempo. Zelf voorzien in drank en eten voor onderweg. Na 65 km kan afgedraaid worden naar Hove ter Hille (passage over de gezellige markt te Stalhille). https://www.routeyou.com/nl-be/route/view/9606445/racefietsroute/rit-weekend-3-september

Aankomst voor de niet-fietsers vanaf 18 uur in Hove ter Hille (Adres: Expressweg N377 nummer 6, 8490 Jabbeke) en daarna kamerverdeling en installatie.

Bedden zijn opgemaakt, maar je moet zelf voor handdoeken zorgen.

's Avonds gezellig samenzijn met braadworsten op de barbecue.

Op zaterdag is een groepsrit voorzien van 110 of 140 km in clubkledij. Vertrek na het ontbijt via Knokke en Sluis (koffiestop aldaar) richting Maldegem. Daar wordt het middagmaal in de vorm van een belegd broodje genuttigd met een toetje achteraf. Hier splitst de groep zich. Beiden hebben nog een tussenstop op hun respectievelijke parcoursen. https://www.routeyou.com/nl-be/route/view/9400023/alle-routes/weekend-tour-110-km en https://www.routeyou.com/nl-be/route/view/9394531/alle-routes/weekend-grote-tour-vanaf-maldegem

's Avonds is er een uitgebreide maaltijd voorzien. Die wordt verzorgd door traiteur Watteyne uit Brugge. Daarna gaat onze DJ over tot de opening van de 'Camping Kitsch the JDJD edition'.Vergeet jullie outfit niet!!

Op zondagvoormiddag staat een volksspelenconcours op het programma na het ontruimen van de kamers.

Als middagmaal is er een slaatje voorzien. Keuze uit:

1.Tonijn met patatjes

2.Kip met patatjes

3.Zalm met penne

4.Scampi met spirelli

5.Brie met zoute crunch

Keuze doorgeven voor donderdagavond via: https://forms.gle/2qm7nhkzn6RwwMTu9.Voor de mensen die hun keuze niet doorgeven voorzien we 'Kip met patatjes'.

Bagage en fietsen worden terug meegenomen met de camion van de voorzitter voor wie het wenst en gelost aan het lokaal op zondagnamiddag. Het is wel de bedoeling dat iedereen op eigen houtje zijn transport naar Langemark regelt al is het ook niet verboden om met de fiets huiswaarts te keren en daarna uw bagage te komen ophalen aan de Caracas. https://www.routeyou.com/nl-be/route/view/9638026/racefietsroute/stalhille-langemark-terugweg-fiets-weekend

Vergeet ook jullie inschrijvingsgeld van 125 euro per persoon niet over te schrijven op BE60 6528 3944 6570 met vermelding van 'weekend jdjd' en uw naam. 

Met vriendelijke groeten en we kijken er alvast naar uit om jullie te verwelkomen in Jabbeke.

Het bestuur


 

Reacties

Reacties zijn niet beschikbaar voor gasten. Log alstublieft eerst in om reacties te zien en toe te voegen.