Fontgrootte: +

Openingsrit met ontbijt op 5 maart

Ontbijt

Hallo Beste Leden

Intussen weten we dat de ploeg van Wout te duchten is. Wout meldde zich intussen af voor de Strade om nog beter te zijn in de Ronde en Roubaix, wordt gezegd.

Volgend weekend start het seizoen met traditioneel een ontbijt. Dus nu zondag 5 maart om 08.30u op post aan het lokaal met een lege maag! Om een beetje een zicht te hebben hoeveel pistoleekes en koffiekoeken we bij Mario van Cocerulle moeten bestellen vragen wij om via deze link: https://forms.gle/yJrmj9FUaKMWmgvP6 uw aanwezigheid te bevestigen en dit voor vrijdagmorgen 3 maart. Na het ontbijt om 09.30u wordt er terug een fietswijding voorzien door diaken Frank Allewaert gevolgd door een korte rit van ongeveer 30 kilometer aan een gezapig tempo. Nadien gaan we op de foto bij de 'Draak van Marc' en trakteert de club alle leden op een picon gevolgd door een 'tegenzet' van Marc, onze lokaalhouder. Waarvoor dank!

We kregen ook van onze sponsor 'Minne Sport' volgende uitnodiging:
Dus het komt erop neer dat we voor de start van onze tweede rit op 12 maart eerst langs daar passeren om een koffie met een koek te nuttigen om hun tienjarig bestaan in Ieper te vieren. Uiteraard gaan wij als club hierop in. Dus eerst koffie en een ontbijtkoek en dan starten we per categorie vanop de parking van 'Minne Sport' elk aan zijn voorziene rit. Meer details volgen. Maar graag ook een antwoord via het bovenstaand formulier of je aanwezig kan zijn op vraag van 'Minne Sport' om een richtlijn te hebben naar bestellingen toe.

We hopen jullie allemaal te verwelkomen op de openingsrit en kijken uit naar een sportief seizoen 2023!

Met sportieve groeten

Namens het bestuur

"De sterkte van een team zijn de leden.
De sterkte van de leden is het team
"

W.T.C. J.D.J.D. Langemark

Lokaal 'De Sportman'

Boezingestraat 115

8920 Langemark-Poelkapelle

Website www.jongerdanjedenkt.be

Facebook WTC JDJD Langemark 

 

Reacties

Reacties zijn niet beschikbaar voor gasten. Log alstublieft eerst in om reacties te zien en toe te voegen.