Fontgrootte: +

Minne Sport Ride with a Woman Day 29 mei

minne-sport

Op vraag van onze Sponsor 'Minne Sport':


Ride with a Woman Day - za 29 mei - voor e-bike én race !

Dit jaar organiseren we onze Woman Ride Day onder een ander concept. De vrouw blijft wel centraal staan. Ook het fungehalte blijft hoog. We rijden echter niet meer in één grote groep, maar je kan zelf eigen fietsbubbel samenstellen (momenteel is dit max 25pers per fietsgroep).


Nieuw dit jaar:
- mannen mogen ook meerijden, maar enkel als er een vrouw met hen meerijdt (het is een dag in het teken van de fietsende vrouw)
- er is een tocht voor e-bike(50km) en voor race (keuze tss 50 en 75km)
- je kiest zelf je parcours en tijdstip van vertrek

Nadien voorzien we -indien het weer het toelaat- een leuke apero op onze parking in buitenlucht (volgens de geldende regels).
Tip: plan om je rit te eindigen tussen 11-13u of tss 16-18u :)

Om organisatorisch alles in goede banen te kunnen leiden vragen we je om vooraf online in te schrijven . Deelname is gratis. Er is een max aantal toegelaten deelnemers, dus schrijf je op tijd in!

Nog enkele tips:

  • kom met de fiets of parkeer je auto iets verder op (bijv parking Auris), er zijn geen parkeerplaatsen voorzien voor de auto's
  • enkele dagen voor het event zal je de route ook op gpx kunnen downloaden en op je GPS plaatsen

Vergeet niet om die dag je foto op facebook/instagram/strava te posten met #ridewithawomanday #minnesport en natuurlijk ook #jdjdlangemark en maak zo kans op een leuke prijs!

 

Reacties

Reacties zijn niet beschikbaar voor gasten. Log alstublieft eerst in om reacties te zien en toe te voegen.