Fontgrootte: +

Lakosta 2021

lakosta
Hallo Beste Leden

Volgende week en weekend brengen we geen coronachallenge, maar engageren we graag onze 'geliefkoosde rode brigade' om deel te nemen aan de welbekende LAKOSTA. Dit jaar wordt hij georganiseerd door het team ontspannen/sport van onze gemeente Langemark-Poelkapelle. Onder normale omstandigheden zouden we hier een handje in helpen, maar, het is het vermelden eigenlijk niet waard, zijn de omstandigheden nu een tikkeltje anders.

Er is niet alleen gekeken om fietsparcoursen te maken. Ook kan je lopen, wandelen en/of mountainbiken. Alle info is terug te vinden op de site https://lakosta2017.weebly.com/

Er zijn dus twee officiële fietsparcours voorzien. Namelijk een tocht van 100 km en één van 70 km. We weten dat we ook wel wat mountainbikeliefhebbers onder onze leden hebben. Zij kunnen zich uitleven op parcours van 43 en 63 km. LET WEL: Start is niet voorzien aan ons lokaal, maar op de markt van Langemark. Alle tochten zijn ook uitgepijld. Voor de parcours van 70 en 100 km zijn het de Lakosta-pijlen met een gele achtergrond. Let wel op de splitsing. Voor de mountainbikers zijn het de pijlen met een oranje achtergrond. Voor degenen die de fietsparcours een ietsje te lang vinden of niet alle tijd hebben, hebben we de rit van 70 km wat ingekort tot respectievelijk 59 km of 41 km.  De kortere ritten zijn naast de lange te downloaden via de kalender en zijn niet volledig uitgepijld.  Dus let op en volg uw GPS en vermijdt 'een chasse patate'!

Er wordt door de organisatie ook gevraagd om foto's op sociale media te plaatsen. Eigenlijk ietwat hetzelfde wat we nu al doen, maar we zouden graag hebben dat je naast onze hashtag #jdjdlangemark ook de hashtags #8920, #Lakosta_2021 of #Langemark_Poelkapelle bij jouw foto's vermeldt zodat de organisatie ziet dat onze club massaal heeft deelgenomen.  Dus je mag kiezen wat je langs het parcours samen met je bubbel fotografeert.  TIP: Zorg er misschien wel goed voor dat onze sponsors goed in beeld komen.  Waarschijnlijk zullen er foto's gebruikt worden in het boekje van de gemeente.

Voor degenen die een voorgaande challenge gemist hebben, het is misschien de uitgelezen kans om 'het gat toe te rijden'.  De foto's blijven welkom via de gekende kanalen.

Veel fietsplezier en stay safe!

Het bestuur 

 

Reacties

Reacties zijn niet beschikbaar voor gasten. Log alstublieft eerst in om reacties te zien en toe te voegen.