Fontgrootte: +

Inschrijvingen voor weekend JDJD zijn geopend

hove-ter-hille

 Hallo Beste Leden

Ons weekend gedurende het eerste weekend van september nadert met rasse schreden en deze inschrijvingsmail heeft door de gekende reden wat vertraging opgelopen. Onze excuses daarvoor.

Na het verplichte uitstel van verleden jaar gaan we er dit jaar een figuurlijke lap op geven. Zoveel is zeker. We starten op vrijdag 3 september met een gezamenlijke groepsrit van ongeveer 85 kilometer naar de locatie genaamd 'Hove ter Hille' in Jabbeke. Alle info op https://www.hove-ter-hille.be/. Start aan het lokaal om 15 uur en de richtsnelheid bedraagt ongeveer 27 à 28 kilometer per uur om daar dan rond 18 uur toe te komen. Ook de mensen die niet naar daar fietsen worden rond 18 uur verwacht in Hove ter Hille. Na de kamerindeling wordt de barbecue ontstoken en kunnen we een braadworst nuttigen. De rest van de avond wordt een gezellig samenzijn met een natje en een droogje.

Op zaterdag gaan we na het ontbijt met onze fiets de hort op. Er is een rit voorzien van ongeveer 110 kilometer aan een gezapig tempo met de nodige stops zodat iedereen kan volgen. Ook is een volgwagen voorzien om ons bij te staan bij pech. Rond de middag na ongeveer 70 kilometer en het nuttigen van een broodje kunnen de mensen met nog wat kruit in de kuiten vertrekken voor een extra toertje van nog een 70 à 80 kilometer. De anderen keren vervolgens terug door de Brugse bossen met nog een stop onderweg. 's Avonds worden we vergast op een heerlijke maaltijd van onze huiskok 'Traiteur Watteyne'.Na de maaltijd gaan we de beentjes losgooien op een spetterende soirée in het thema van 'Camping Kitch'. Dus voorzie alvast een passende outfit en vergeet uw favoriete muziek niet door te geven.

Na het ontbijt op zondag is er een heuse volksspelencompetitie voorzien. Moge de beste winnen. 's Middags voorzien we nog een gezond slaatje als middagmaal en dan zit het weekend er alweer op.

Dus snel inschrijven is de boodschap want de capaciteit is beperkt tot 47 personen. Dit kan via deze link ten laatste tegen 23 augustus: https://forms.gle/AaTY7umTPEj1XSED8 . De kostprijs all in bedraagt 125 euro per persoon. Na storting van het verschuldigde bedrag op rekeningnummer: BE60 6528 3944 6570 met vermelding van 'weekend jdjd' en uw naam is de inschrijving definitief.

Met vriendelijke groeten en hopend op goed weer

Het bestuur

P.S.: We voorzien transport van fietsen en bagage naar en van de logeerplaats

P.P.S.: Partners zijn ook welkom

P.P.P.S.: We zitten dan intussen in fase 4 van het zomerplan, waar alle feesten en recepties binnen onbeperkt mogen doorgaan

 

Reacties

Reacties zijn niet beschikbaar voor gasten. Log alstublieft eerst in om reacties te zien en toe te voegen.