Fontgrootte: +

'Den Souper van JDJD'

buffet
Hallo Beste Leden

Verleden week zondag reden we onze allerlaatste rit van het seizoen 2021 gevolgd door een traktaat van onze lokaalhouder Marc en van onze club. Waarvoor onze welgemeende dank en appreciatie.

Het seizoen zit er echter nog niet helemaal op. Op zaterdag 6 november vanaf 19 uur zijn jullie allen uitgenodigd op 'Den Souper van JDJD' in ons lokaal 'Feestzaal Caracas'.

Het stramien blijft hetzelfde zoals op onze laatste souper die ook weeral van 2019 stamt. Er wordt wederom geopteerd voor een walking dinner waar iedereen vrij kan rondlopen en zo kan genieten van de gerechten en het gezelschap. We bieden uiteraard ook de mogelijkheid aan om te zitten.
We starten met een aperitief vergezeld van verfijnde hapjes. Gevolgd door een exquis koud en warm buffet à volonté van vlees en vis geflankeerd door de gepaste wijnen en dranken. Afsluiten doen we met een dessertbuffet en koffie.

Traditioneel worden vervolgens de aanwezige leden die reeds een decenium of meerdere decenia achtereenvolgens lid zijn van onze club in de bloemetjes gezet. We vergeten uiteraard ook degenen niet die aan deze voorwaarden voldeden in 2020. Ook worden onze aanwezige jubelarissen van de zeer gesmaakte coronachallenge eindelijk op passende manier gehuldigd.

Na dit alles gaan we tot de vroege uurtjes onze beentjes losgooien op de dansvloer onder leiding van dj Henk. Drank is inbegrepen tot 2 uur. Nadien dient betaald te worden.

Voor onze leden die verleden jaar hun lidgeld hebben betaald is dit volledig gratis. Partners en sympatisanten kunnen uiteraard ook deelnemen aan dit alles voor de prijs van 60 euro per persoon alles inbegrepen. Inschrijven kan via volgende link: https://forms.gle/Rs1HNbKKJEhoDg9b6 of telefonisch bij onze voorzitter Koen op 0475 48 88 82. Na storting van het verschuldigde bedrag op rekeningnummer BE60 6528 3944 6570 met vermelding van 'souper jdjd' en uw naam is de inschrijving definitief voor uw partner of sympatisanten.

Met sportieve groeten
Het bestuurP.S.: elke zondagmorgen, als het weer het toelaat, wordt er verzameld aan het lokaal om in groep een rit te rijden. Om 08.30 uur voor de A+ en om 9 uur voor de A en de B+. 

 

Reacties

Reacties zijn niet beschikbaar voor gasten. Log alstublieft eerst in om reacties te zien en toe te voegen.